En grymt härlig dag!

0
429

Jag vill bara dela med mig av mina dag en smula. Den inleddes med Destination Uddevallas årsmöte, där det förutom årsmöte bjöds på inspirerande berättelser av människor som brinner för turistnäringen ochhärligt mingel och nya bekantskaper.

Challenger Uddevalla nämndes, och däribland Uddevalla Swimrun och Run Dirt Race uppmärksammades med goda vitsord. Kul!

Därefter

En snabb lunch i en av vår stads sushirestauranger ackompanjerades av hälsade på trevliga bekantskaper i centrum.

Därefter

Styrdes kosan mot Ljungskiles nya bibliotek, – superfina lokaler – där Uddevalla Näringsliv höll sitt styrelsemöte. Mötet hade en slöja av inspiration, framåtanda och kreativiteten flödade. Ett riktigt bra styrelsemöte.

Därefter

Arbete med kunder & datorjobb, för att slutligen avrunda dagen med att färdigställa rumsbytena mina barn just nu genomför.

En del dagar är bättre än andra! ?