Veckans event! Vecka 40

0
336

Några av veckans utvalda evenemang i Uddevalla…!

Yinyoga med Ulrica Wallin06/10
19.00-20.15
All Ulricas yoga är funktionell och inkännande. Varje tillfälle handlar om att du ska hitta ditt eget sätt att utöva yoga – med målen att bli rörligare och att lära känna din kropp och dig själv lite bättre för varje gång. På köpet landar du efter hand i ett lugn och en större livsbalans.
Yinyogan kompletterar all annan form av rörelse, eftersom den fokuserar på leder och bindväv. Vi intar golvnära positioner och stannar flera minuter i varje, för att uppnå full effekt. Meditativt, ibland utmanande och helt enkelt ett fantastiskt sätt att upptäcka och uppskatta den egna kroppen.
Kostnaden är 2040 kr (170×12) och du anmäler dig genom att mejla namn, adress, mobilnummer samt vilken kurs du vill gå till yogabyulrica@gmail.com
Gerhards Ost9/10
18.00
Ostprovning med Bubbel
Lördag 9 oktober blir det ostar, chark, deliprodukter och bubbel.
Vi provar ostar och andra produkter ur mitt sortiment
Till detta kommer det att serveras 4 halvglas med bubbel.
Dryckerna är H. Goutorbe Special Club Grand Cru, 2007, Robert Barbichon Blanc de Noirs, Albert de Vilarnau Gran Reserva, 2016 och Conti Ducco Blanc de Blancs, 2015
Provningen kommer ni till en del sköta själva. Ni får en beskrivning av ost och dryck samt hur ni skall göra. Jag kommer naturligtvis finnas till hand för frågor etc. Det finns möjlighet att köpa mer dryck.
Det finns 20 platser
Det är bordsservering som gäller så ost och dryck kommer att finnas framme vid bordet när ni kommer.
Bokning sker i butik då även betalning görs
Pris: 625 kr/person
Köpt biljett återlöses ej och byte mot annan biljett accepteras således inte. Vid inställt evenemang återköps biljetten. Återköpet skall ske senast en månad efter det att arrangemanget skulle ha ägt rum.
Den Stora Badardagen10/10
10-16
Välkommen till årets Stora Badardag på Gustafsberg. Nu kan vi igen träffas och umgås i Sveriges förmodligen finaste badmiljö. Vi håller öppet i varmbadhuset och rullar även fram den mobila vedeldade bastun för att ta emot fler badare. Kaffe, dopp, bastupoesi, samtal m.m
Värmen är på 10-16. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here