Jag vill lyfta fram Robin Nilsson!

0
796

Let’s have a discussion about this article:\n\n{Robin Nilsson är för en del lite av en doldis, om det inte är så att du regelbundet besöker Mortens under fredagarna, där han håller i fredaqsquizet, eller om du varit elev på NIKE, eller om du besökt evenemangen ”Spökhuset” och ”Laboratoriet”. Robin hamnade i Uddevalla för ett över sex år sedan av en ren slump. Med bakgrund som musiker och ljudtekniker blev han snabbt bekant med stadens musicerande människor, och inte sällan de i krogmiljöerna. Robins hängivenhet till musik yttrar sig inte bara genom hans fulltatuerade armar där Nikki Six poserar tillsammans med Tommy Lee, utan också genom hans angelägenhet för den lokala musikscenen. Bor du i Uddevalla har du med stor sannolikhet hört talas eller besökt evenemanget Spökhuset och Laboratoriet, som genomförts av Nike, där Robin var anställd. Robin var den drivande kraften bakom dessa arrangemang som tillsammans lockade över 10.000 besökare.}\n\nDiscussion:\n\n

Robin har även skapat stadens ”megaloppis” som också den haft tusentals besökare. Nu jobbar tyvärr inte Robin längre på Nike Ungdom utan istället har han vid 35-års ålder valt att studera vidare för att bli ännu bättre på arrangemang och marknadsföring. Men vi ser han snart igen med flaggan i topp då det är dags för Westcoast Tatto Fest!Den 1-2 oktober berikas Uddevalla med dess första tatueringsmässa och på deras eventsida skriver de såhär.”Med 40 tatuerare, barber shop, tävlingar och livemusik blir detta något utöver det vanliga! På Best Western Carlia Hotel i Uddevalla kommer vi träffas, umgås och självklart massor av tatueringar!Mat, dryck och härlig atmosfär är en självklarhet och på kvällarna blir det en grym efterfest på Mortens Krog med live band och rock’n’roll hela kvällen”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here