Challenger Uddevalla

0
138

NU är Challenger Uddevalla ett faktum! Nio motionslopp går under samlingsbegreppet Challenger Uddevalla. Tävlingarna är av varierad art, men gemensamt för de alla är att de utspelar sig i en fantastisk miljö! Vill du springa, simma eller cykla, då finns det en utmaning för dig.
Som arrangör är jag verkligen glad över att två av våra tävlingar, Swimrun och Run Dirt Race är en del av Challenger, med den begåvade Dennis Fredriksson i spetsen.

Tävlingarna är som följer:

[iframe src=”http://challengeruddevalla.one/alla-tavlingar/” width=”100%” height=”500″]

Challenger Uddevalla är ett projekt med fokus på att utveckla, förbättra och sammanfoga nio av Uddevallas största idrottsupplevelser. Vi vill här ge dig som utövare valmöjligheten att välja bland dessa, kanske passar bara några få? Kanske passar alla dig? Challenger Uddevalla verkar för att ge idrottsupplevelserna en högre säkerhet, ett mer sammanfogat koncept och vi består av representanter från alla arrangörsföreningar.

 

Läs mer på deras hemsida: www.challengeruddevalla.se