Det blir bara bättre och bättre!

0
287

Ja, så är det. Det blir bara bättre och bättre! Som medborgare erbjuds du ett gediget utbud av aktiviteter för alla under sommaren. USS har många grymma artistbokningar, vi får i år en hamnfest i samband med Bohusracet, vi får en hinderbanetävling, häng på Hamngatan utvecklas.. Ja du hör själv! Det kommer att bli en GRYM sommar!

Jag har förmånen att få träffa många engagerade människor som gör allt i sin makt för att skapa ett bättre samhälle, ett bättre Uddevalla. Dessa härliga människor hjälper till och ser till att det händer och sker saker i vår stad för allas vår välbefinnande.

Utan att nämna namn vill jag ändå lyfta fram organisationer och företag såsom;
Uddevalla Kommun, Uddevalla Solid Sound, Oddevold, Uddevalla Turism, Uddevalla Näringsliv, Destination Uddevalla, Kropps, Sommarlycka, Uddevalla Centrumutveckling, Challenger Uddevalla etc. Ni som känner er träffade är träffade!

Sommaren 2017 i Uddevalla kommer bland annat att erbjuda:

Run Dirt Race, 3 juni
Junicupen, 16 juni
Uddevalla Solid Sound, 16 juni
Nattsudd med hamnfest, 29 juni
Häng på hamngatan, 1 juli
SWIX Uddevalla MTB, 15 juli
Varvsspelen, 24 juli
Uddevallakalaset, 27 juli
Uddevalla Swimrun, 29 juli
Oddebollen, 4 augusti
VM i Motocross, 19 augusti
Barnens loppis, 26 augusti

Jag har länkat ovan evenemang till evenemangskalendern på Uddevalla.com, saknar du evenemang eller händelser så tipsa dem eller mig så lägger vi in dem. En komplett kalender ger oss en ännu mer komplett sommar!