CORONAANPASSADE UPPLEVELSER

0
770

Imorgon fredag 28:e augusti startar Träbåtshelg i Uddevallas Gästhamn. Det förväntas komma ett 15-tal träbåtar in under eftermiddagen och vill man se dem tuffa in på Byfjorden kan man ta stora Uddevallaturen skärgårdsbåten m/s Sunningen kl 13.00 för att beskåda dem från för- sol- eller akterdäck.

Foto: Linda Gjerdrum

Skärgårdsbåtarnas Uddevallatur har sin säsongsavslutning på söndag, likaså erbjuder Bohusläns Guider sommarens sista guidade tur på Gustafsberg. En lärorik promenad i vacker miljö och perfekt att ta båten till och från.

Foto: Linda Gjerdrum

Önskar man hålla sig på landbacken så erbjuds livemusik i helgen, Marcel spelar på RÅG på fredag och 2Good Coverband underhåller på Bistro Baggen på lördag.

Interiör från Bistro Baggen

Hoppas vi ses där ute i vimlet. Håll ut och var rädda om varandra! ❤ ❤ ❤

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here