Bäst kan bli ännu bättre! Saker som Uddevalla behöver för att bli ännu bättre…!

0
85

Uddevalla är en pärla, fyllt av guldkorn och glöd. Entusiasmen och delaktigheten hos invånarna är stor om det gäller såväl bra som mindre bra händelser. Häromdagen fick en restaurang besked om att deras uteservering inte får vara kvar, vilket är tråkigt och det ligger för mig nära till hands att ifrågasätta ett sådant beslut. Vad som dock är det fina i kråksången är hur invånarna sluter upp kring frågan och beslutet. På Facebook har hundratals, kanske ett tusental har kommenterat, delat och ogillat beslutet. I kommentarsfälten över beslutet att trädäcket måste bort är det genomgående att invånarna vill ha fler och större uteserveringar, inte bortforsling. Det påvisar att Vi vill!

Några saker som vi önskar:

  • Ännu fler uteserveringar, och mindre byråkrati för restaurangägarna.
  • Ännu fler soltimmar.
  • Längre sommar.
  • Färre mygg.
  • Större semesterkassa

Kan vi ordna alla punkter ovan är det bra, men kanske bara någon är genomförbar..?

Foto: Linda Svensson