Friidrotts-SM till Uddevalla!

0
295

I samband med årsmötets avslutning presenterades att Uddevalla och IK Orient blir arrangörer för Friidrotts-SM 2020, ett beslut som fattades av styrelsen på fredagskvällen.

Ett gemensamt uttalande från Alexander Rahm, IK Orient och Ingemar Samuelsson, kommunalråd Uddevalla kommun:

– IK Orient och Uddevalla kommun är glada och stolta över att Friidrottsförbundets val av oss som arrangörer för SM. Att få ett arrangemang av den här digniteten är både utvecklande för såväl idrotten som besöksstaden. Vi skall göra vår del för att SM skall bli den friidrottsfesten som alla önskar OS-året 2020.

– IK Orient och Uddevalla blir för första gången värd för ett Friidrotts-SM. Vi ser fram emot att tillsammans med föreningen och kommunen påbörja förberedelserna med att skapa en friidrottsfest i Bohuslän 2020, säger Jan Larsson Marknadschef.
/Hillevi Thor