ETT SÄKERT SOMMARTECKEN

0
319

Förra helgen började våra kära skärgårdsbåtar att köra reguljär trafik på fjorden. En aktivitet som glädjer både stora och små och ett tecken på att sommaren är nära. Det är Uddevallaturen som trafikerar bl a Gustafsberg, Lindesnäs och Unda som startat.

Från och med nästa helg den 31 maj körs dagliga turer tre gånger om dagen fram till juli då turtätheten ökar. Och bästa läsare, boka redan nu in Nationaldagsfirandet den 6 juni som firas på Gustafsberg. Båtarna går gratis dit den dagen!

Foto:Peter Muld

En annan resandeanledning kan vara att äta söndagsmiddag på Villa Lindesnäs som åter har öppnat för allmänheten och att sitta här i matsalen med denna magiska utsikten och njuta en läcker måltid lockar iallafall mig. Båtarnas turlista finner ni här!

Tips på andra aktiviteter hittar ni på uddevalla.com eller i appen Upplev Uddevalla. Tillönskar er alla en fin helg  ❤️ ❤️ ❤️

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here