Maj månad börjar med en superhelg!

0
186

Vår i Uddevalla. Maj månad bjuder inte sällan på varmt väder, växterna spirar och solglajjerna åker på. Vi vet sedan tidigare att vår stad fylls av evenamang sommatid, men hur ser egentligen maj ut? Jag ska berätta för dig några saker du kan göra! Boka in femte, sjätte och sjunde maj!

5 maj. Best of Claes Malmberg

Vi känner alla Claes, den goe Göteborgarn med den varma humorn. Den 5 maj besöker han Östraboteatern. Skulle jag kunna gå, skulle jag gjort det förstås!
Läs mer här

 

6 maj, USM Motocross

Ungdoms-SM motocross, på Glimmingen, i Uddevalla. Ett förspel till VM, med ungdomsförare. Ett perfekt sätt att fördriva denna lördag på. Läs mer här.

6 maj, Derby IK Oddevold – Ljungskile SK

 

Jag är ingen fotbollsfanatiker, i synnerhet inte när det gäller svensk fotboll. Men jag uppskattar derby, och i synnerhet när det är mellan våra två stoltheter – IK Oddevold och Ljungskile SK. Se matchen på Rimnersvallen, avspark kl. 16.00

7 Maj, Bo i Uddevalla

Den 7 maj sitter jag på flyget till Grekland, vilket inte gör mig ledsen, men lite tråkigt att jag missar Bo i Uddevalla-mässan, då jag framöver kommer att byta boende och vill då scanna av vad som komma skall.
Läs mer här

 

Om du mot förmodan inte lockas av ovanstående kan jag å det skarpaste rekommendera:
Äta glass på Lejas, ta ett glas på Kerstins på torgets uteservering, köpa kött att kasta på grillen på Saluhallen, använd dig av nya torp-häftets rabatthäfte, ta en cykeltur längs vår kustremsa, ät musslor i musselbaren, dansa på Mortens, mys med dina närmaste och lev livet!

Fan vad gött det är, MittUddevalla!

 

/Dotte