KALLBAD MED BASTU + PIZZA = FREDAGSMYS

0
831

Idag, fredag, håller bastun i gamla varmbadhuset (vandrarhemmet) på Gustafsberg öppen mellan klockan 13.00-18.00. Här samlas föreningen Uddevalla Kallbadares medlemmar och drömmer tillsammans om ett kallbadhus med bastu i Uddevalla inom en snar framtid. Föreningen växer snabbt och har idag 160 medlemmar då den startades i juni förra året.

Mössa och badtofflor rekommenderas!

Intresset för kalla bad är idag mer populärt hos kvinnor men hittills har ingen man som varit med och doppat sig sagt – ALDRIG igen! Så vill man prova; kom till Gustafsberg idag eller på söndag kl 14.00-18.00. Eller en annan fredag eller söndag ända fram till 31 maj.
Vi lever efter devisen: Badare är gladare!


Så här i virustider passar det perfekt att köpa med sig en pizza till badet och njuta av vid strandkanten! Uddevalla är ju en pizzatät plats, så här kommer några ställen man kan välja att köpa sin favorit ifrån:

Pizza från Bistro Baggen

Önskar man annan take-away mat erbjuder många restauranger det och utbudet är stort, hittas här på uddevalla.com.

Önskar er alla en härlig helg och hoppas vi ses i havet. ❤ ❤ ❤

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here