Uddevalla Solid Sound !!!

0
256

”Jag är ingen festivalkille”, så har jag sagt och tyckt. Jag har fått frågan åtskilliga gånger – ska du med på Sweden Rock.. Och ständigt har jag inte kunnat (prioriterat..)
För några år sedan gav jag Uddevalla Solid Sound en chans, och med ilska förbannade jag mig själv att jag missat de tidigare festivalerna. Arrangörerna av USS är för mig stora förebilder. De har från en liten idé om att skapa en musikfestival, nu dragit runt festivalen i flera år, de drar hit världsartister och de har befäst festivalen som nu är lika självklar att varje sommar äta mjukglass på torget, som en fika på snäckan eller att gräsmattan skall klippas (men akta tårna!).

Arrangörerna kommer i år att fokusera extra mycket på säkerhet, att varken bråk eller övergrepp skall ske. Detta i samklang och samarbete med polis och räddningstjänst. Jag uppmanar er alla besökare att låta festivalen vara en plats där vi tar hand om varandra. Var vänner och hitta nya vänner! Lyssna, dansa, njut och ät! Låt Uddevallas bästa festival bli ett föredöme och förebild för alla festivalen i landet!

Sedan förra året är USS beläget på Kampenhofs parkering, vilket många trodde skulle bli en sämre lösning, men med facit i hand tycker såväl arrangörer som besökare att det fungerar mer än utmärkt! Asfalt gör sig bra som underlag för en festival!

Musselbaren från Lyckorna flyttar in på festivalområdet. Med bästa läget framför stora scenen skapar vi tillsammans med Musselbaren en oas fylld med god mat, egen bar och som sagt bästa läget på festivalområdet. Allt för 200:- (Gäller endast tillsammans med festivalbiljett) 18 år åldersgräns

Nytt för i år är att mUSSelbaren flyttar in på området. För ynkliga 200-lappen får man tillträde till musselbarens område, med den bästa viewen över spelningarna! Jag har luskat ut att de också kommer bjuda in olika sköna Uddevallaprofiler som gästkockar. Jag kommer att vara där under lördagen och mingla! Hoppas vi ses!!

Kan tyckas överflödigt att presentera var festivalen håller hus, men har du kanske aldrig besökt Uddevalla innan? Festivalen är belägen strax intill Kampenhof, Uddevallas Bussterminal.

Läs mer om artisterna nedan!

Fredag 16/6

Tjuvjakt
Tamzene
Miss Li
Scoob & Anoya
Icona pop
Parham
Nause
REIN

Lördag

Linnea Henriksson
Mira Aasma
Johnossi
Sarah Klang
Oscar Linnros
Holy Now
SEEB
Ruby Empress