Hej Uddevallare, nu måste ni fan skärpa till er!

0
3374

NU får ni skärpa er! Nej, jag menar inte det. Rubriken är en så kallad Clickbait-rubrik, för att få er att trycka på länken och få er att läsa det ni nu skall läsa.

MItt Uddevalla, forumet och sidan som under flera år har berikat er Uddevallare med positiva nyheter har inte levererat på länge. Helt enkelt på grund av livet och dess personliga skäl hos mig. NU känner jag att det är dags att plocka upp detta igen.

Hursomhelst, pandemin har också den …(tröttsamt att höra, jag vet..) satt sina spår i eventuddevalla (eventvärlden!) men nu börjar det långsamt att öppnas upp. I helgen som gick hade Uddevalla en metalfestival, RIP Uddevalla. Barnens loppis genomfördes med fler än 200 utställare. En tatueringsmässa är i antågande. Ja, ni hör, det händer grejer!

Undertecknad, alltså jag, Dotte Nielsen, har satt sig i skolbänken för att bli bättre på det jag redan gör – leverera nyheter och skapa event. Jag har under det senaste året haft en rejäl formsvacka vilket innebär att jag bland annat lärt mig och insett att ”ensam är inte stark. Därför vädjar jag till er;
Vill ni skriva för Mitt Uddevalla?
Vill du tipsa om aktiviteter?
Vill du göra små filmer om Uddevalla?
Vill ni brainstorma?

Kontakta då mig!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here