Sveriges vackraste väg!

0
239

Att vi i Uddevalla tycker om vår strandpromenad råder det ingen tvekan om, inte minst visade det sig då Strandpromenaden blev utsatt för sabotage för ett tag sedan. Uddevallaborna enades och gick samman, insamlingar till att såväl återställa såsom att ge belöning till tips som kunde fälla förövarna utlovades. Strandpromenaden sträcker sig från Skalbankarna till Lindesnäs, men utan tvekan är den mest uppskattade sträckan den som går från Svenskholmen till Lindesnäs.

Uddevalla&DU delade ett foto nyligen över strandpromenaden på Facebook. I skrivande stund har fotot 182 delningar och över 4200 likes! Det är talande!

Foto: Lars-Gunnar Hallsten

Strandpromenaden i Uddevalla är för många en inspirationskälla, inspiration till att skapa, till att röra på sig, till att träffas eller att vara ifred. Jag hittar mycket av min inspiration på Uddevalla.com, som tipsar om utöver evenemang – också smultronställen i Uddevalla, eller saker att göra.

Vilket är ditt Smultronställe?
Har du besökt uddevalla.com ?
Ta en titt och låt dig inspireras!

Läs mer om strandpromenaden och dess sträckning här