Stadshuset till Centrum! Visionsbilder!

0
1349

Utan att ha för mycket kött på benen känns det spontant som en riktigt bra idé, ett stadshus till centrum. Det innebär i korthet att det blir fler människor som rör sig i centrum, fler arbetstillfällen! Det innebär också att närheten till de olika kommunala sektionerna blir mer lättillgängliga för medborgarna.

Nedan presenteras en ideskiss, en vision kring hur det skulle se ut om Riverside byggdes om. Riverside är redan nu en mötesplats och knutpunkt för företagare i Uddevalla. Att kombinera detta med kommunala tjänstemän, nämnder och politiker tror jag är bra!

Riversideområdet ligger strategiskt bra till, men en härlig runtomkring-miljö.

Vad tror ni? Vad tycker du?

Skall Riverside inhysa vårt nya stadshus, och vad skall Blåkulla i så fall husera som?

 

Malmström Edström