Bloggen får tillskott!

0
1512

Kära Mittuddevalla-läsare!

Det är dags för tillskott på bloggen, i form av undertecknad – Linnéa Cart-Lamy. Jag är i skrivande stund 25 fyllda och läser till journalist vid Ljungskile Folkhögskola. Jag har sedan unga tonår medverkat i ett tiotal film- och reklamproduktioner och har någonstans en dröm om att få arbeta som skådespelare på heltid, även om vägen dit för tillfället känns snudd på omöjlig. Därför har jag nu valt att fokusera på en annan stor passion – skrivandet!

Jag har fått den generösa möjligheten att kanalisera mitt intresse för att skriva genom att bli en av Mittuddevalla.ses skribenter. Eftersom jag själv är född, uppvuxen och bosatt i Uddevalla är det viktigt för mig att visa hur mycket den här staden har att erbjuda och mitt mål med att skriva här är att väcka intresse hos er som läser. Det finns alltid något att göra eller nytt att upptäcka, detta gäller självklart även småstäder så som Uddevalla, bara man är nyfiken och vågar att pröva nya saker.

Jag hoppas att ni, kära läsare, kommer att uppskatta mina inlägg och jag tar mer än gärna emot tips om aktuella saker som sker i Uddevalla. Vi hörs snart igen!

 

/Linnéa