Jag har tidigare skrivit om Que Pasas grymma tapasrätter, och nu nu berikas vi med möjligheten att också kunna avnjuta spanskinspirerad lunch där!
Lunchrätterna kommer att inspireras ifrån medelhavet och sydamerika med nordisk touch.
-QUE PASA-
LUNCHMENY V.9
Veckans fisk Mån- Ons
FRITERAD TORSKFILÉ
Serveras med papas mayo (ljummen potatissallad) örtvinägrett, toppad med picklad röd och silverlök.
Veckans fisk Tors-Fre
BACONLINDAD KOLJAFILÉ
Serveras med fransk bouillabaissesås, grillad fänkål samt vitlöksrostad delikatesspotatis
Måndag
BBQ-GRILLAD FLÄSKKARRÉ
serveras med sötpotatis, sesam- & chilirostad broccoli samt gräslöksaioli.
FRITERAD TORSKFILÉ
Serveras med papas mayo (ljummen potatissallad), örtvinägrett toppad med picklad röd och silverlök.
Tisdag
PANNBIFF A LA PROVENCALE
serveras med rostad vitlökssky samt friterad potatis svängd med mojo rojo.
FRITERAD TORSKFILÉ
Serveras med papas mayo (ljummen potatissallad) örtvinägrett toppad med picklad röd och silverlök.
Onsdag
MEXIKANSK ”PULLED PORK”
serveras med vetetortilla, grillad majskolv, habanerosalsa samt grönsaksris.
FRITERAD TORSKFILÉ
Serveras med papas mayo (ljummen potatissallad) örtvinägrett toppad med picklad röd och silverlök.
Torsdag
KALVFRIKADELLER
Serveras i basilika och tomatsås samt persiljeslungad spaghetti toppad med färskriven parmesan.
BACONLINDAD KOLJAFILÉ
Serveras med fransk bouillabaissesås, grillad fänkål samt vitlöksrostad delikatesspotatis.
Fredag
SKINNSTEKT KYCKLINGFILÉ MED LIME & APELSIN
Serveras med Röd risotto, toppas med kryddig tomatsalsa med färsk koriander.
BACONLINDAD KOLJAFILÉ
Serveras med fransk bouillabaissesås, grillad fänkål samt vitlöksrostad delikatesspotatis.