Vart är vi på väg?

0
1424

Så heter det nya quizet som har premiär på Bistro Baggen på torsdag 28 februari. Ett nytt koncept där kompisgäng, arbetskollegor, släktlag kan få briljera tillsammans i geografi bl a. Så gillar man att tävla i lag, resa och umgås så är detta ett måste! Jag ska definitivt dra med mig ett gäng sköna reskamrater och testa min lycka!

Quizen startar 19.30 och det bjuds tre destinationer med följdfrågor. Skulle väl kunna anses som ett hållbart sätt att resa och upptäcka nya platser på! Bord kan bokas här.

Påskön, bild Pix Gallery

En annan nyhet som andas hållbarhet är den nya inredningsbutiken RÅ Design som slår upp dörrarna lördag 2 mars kl 10.00. Ser väldigt lockande ut att inspireras och spendera tid där och kanske unna sig en pryl som skapats via återbruk.  Och var är där då? Jo, butiken ligger på Stora Hellevigsgatan.
Unik lampa som kan köpas hos R.Å Design

Berträffande hållbarhet, miljö och resor så kan du passa på att vara med och påverka framtidens båtlinjer i Uddevalla genom att svara på några frågor HÄR (LÄNK) och sprid det gärna formuläret till era nära och kära. Ju fler som svarar ju bättre underlag får Skärgårdsbåtarna i Uddevalla att tillgodose ditt trafikbehov i ditt Uddevalla.

Foto: Anna Storm

Fler tips på aktiviteter i Uddevalla hittar du på uddevalla.com eller ladda ner appen Upplev Uddevalla och gör något kul med nära och kära ❤️❤️❤️

 

AI Chatbot Avatar