Uddevalla goes magic this week!

0
836

Denna veckan fullständigt kryllar det av nöjen i ett brett utbud på olika platser runt om i Uddevalla för alla smaker. Vi gästas av rikskändisar och lokal förmågor tolkar världsartister och framför eget material.

Främst är det musik som bjuds men även skrattkittlande underhållning, magi och hälsobringande välgörenhet. Det blir helt enkelt svårt att välja; var man ska roa sig torsdag, fredag och lördag i den kommande veckan. Här kommer några goa´ tips i olika geners, vissa är gratis andra kostar en slant.

    Torsdag 28 mars:

Vad ni än väljer gör något för Barncancerfonden med i helgen! Hoppa upp på en spinningcykel en timma och delta i Spin of HopeFriskis & Svettis.

Allt blir så mycket roligare när vi gör något tillsammans eller hur?
Så har du något evenemang du vill dela med dig av använd Uddevalla Turisms evenemangsformulär.

Vi ses väl i vimlet?
//Linda

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here