Vårnyheter från Linda, VD på Uddevalla Turism

0
498

Blå himmel, solsken, blommande träd och buskar och pollen som yr kan ju både glädja och irritera. Jag väljer glädja och njuter av varje nyutsprungen blomma på trädet jag passerar till jobbet varje dag.

Körsbärsblom
Foto: Linda Gjerdrum

Vädret idag bjuder ju verkligen in till promenad och det finns många fina stadsmiljöer och närliggande naturområden att strosa runt i. Vill man bli guidad på sin tur, om vad man ser och vad som hänt på platsen och längs vägen, kan man nu lyssna på fyra guidade turer i appen Upplev Uddevalla. Välj mellan Uddevalla centrum, Strandpromenaden, Gustafsberg eller Skalbankarna.

upplev uddevalla Vill man inte promenera utan bara vara ute och njuta av sista dagarna i april kan man ju alltid ta en fika. Fredsborgs har en ljuvlig liten trädgård att slappa i och inta en go´fika, Lejas café bjuder också på detta och med härliga platser i solen, liksom Coffee Roomer.

Fredsborg
Foto: Anna Storm

Som några läsare här kanske minns, så skrev jag för ett tag sen att jag gillar att bada hela året om i havet och därav har styrgruppen för Uddevalla Kallbadhus anordnat en Badardag för gemensamt bad på Gustafsberg den 1 maj. Båt avgår från Södra Hamnen kl 11.00. Det är kul att bada tillsammans! Häng på!!

Skärgårdsbåt
Foto: Linda Svensson

Skärgårdsbåtarna turer just till Gustafsberg startar sina reguljära turer 17 maj. Ta del av årets turlista! Fler upplevelser & evenemang hittas på: uddevalla.com eller ladda ner appen upplev uddevalla så kan ni lätt hitta nå’t att göra ihop med nära och kära!  ❤❤❤

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here