Musik, mat, småkryp, blommor o kärlek! Nyfiken?

0
267

Våga vidga dina vyer och upptäck bredden av natur- och kulturutbudet vi har här i Uddevalla. Redan nu på torsdag den 13 juni kan man få smaka på både musik – mat och unika möten på Dalabergsdagen. Två dagar senare är det dax för Ljungskile att bjuda på både sport och andra roliga aktiviteter längs gatan i centrum – Ljungskiledagen den 15 juni är en riktig härlig folkfest väl värt ett besök!

Skalbankarna, foto: Anna Storm

Vill man lära sig mer om vilda blommor kan man göra det söndag den 16 juni på den unika platsen Skalbankarna i Uddevalla. Är man vetgirig och vill lära sig ännu mer om just den platsen anordnas en exkursion onsdag 19 juni, där man får veta lite av varje om skalbankarnas kvartärgeologi, industrihistoria, tillämpad naturvård, växter, fåglar och småkryp. Vill man inspireras innan kan Daniel Norberg kanske göra det om du kollar in hans kärleksförklaring till denna plats!

På tal på småkryp och musik, så tolkar Uddevallabandet Golden Slumbers just Beatles på Bistro Baggen på lördag kväll den 15 juni.

Sluta aldrig vara nyfikna bästa läsare och vill ni få fler tips på andra aktiviteter hittar ni det på uddevalla.com eller i appen Upplev Uddevalla ❤️ ❤️ ❤️

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here