PREMIÄRER I HELGEN

0
1266

Uddevalla är fantastiskt och fullt med människor som vågar satsa och göra det dom gillar. En så´n människa är osthandlaren Gerhard, han driver idag en ostdisk i Uddevalla Saluhall och har premiär för ett mumsigt frukostevent imorgon klockan 09.00. Ost, te och bröd är ju sannerligen en god start på dagen.

Han har via sociala medier låtit meddela att han expanderar sin verksamhet och öppnar snart i en annan lokal i Uddevalla centrum. Var och när kan man följa på hans Facebook och Instagramkonto där han heter: Gerhards Ost.

En annan trevlig premiär är Träbåtshelg i Uddevalla Gästhamn. Ett tjugotal vitlackerade träbåtar kommer ligga under lördagen vid nya bryggan i hamnen – en vacker syn helt enkelt!
Foto: Jai Kallin

Det är inte bara i Uddevalla centrum premiärerna sker utan även på Bokenäs där den nya hantverk och designbutiken Yggdrasil på Kavlada slår upp dörrarana söndag 1 september kl 11.00.

Även i de södra delarna av kommunen, närmare bestämt i Ljungskile blir det invigning; då i shalat hos Atman Yoga på Vällebergsvägen den 1 september – ett magiskt event med bl a YinYoga med hjärtchakrat i fokus. Förbokning här! 

Tips på sportevent i helgen är det just nu pågående Uddevalla Open, ett parasportmästerskap med duktiga idrottare från hela Norden. Önskas livemusik bjuder bandet B.I.B.B på ett unplugged gig på Bistro Baggen på lördag 31 augusti. Ännu fler saker att upptäcka hittar ni på uddevalla.com eller i appen Upplev Uddevalla.

Och så vill jag passa på att tillönska alla en fin helg  ❤️ ❤️ ❤️

 

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here