KUSLIGT o MYSIGT

1
1508

Välkommen sköna oktober! Klar höstluft och löv som skiftar i glödande färger gör ju att man blir sugen på mys, eller iallafall jag. Mys för mig är underhållning ihop med nära och kära och hösten i Uddevalla bjuder på en rik palett av rikskända artister. Sylvia Vrethammar, Erik Segerstedt är två av dem, som båda har sitt ursprung från Uddevalla, de spelar den 5 oktober på olika scener i stan. Senare i höst kommer Stefan Sundström, Tommy Körberg, Jessica Andersson, Thomas Järvheden, Tobbe Trollkarl och komikerna Anders Jansson och Niklas Andersson.

Lite mindre kända artister, än så länge iallafall, kommer att presenteras på GULDKORPEN den 12 oktober, en guldglänsande regional musikgala som hålls för första gången. Här kan man läsa om de nominerade och köpa biljetter.

Foto: Caisa Borg

Vill man uppleva gratis underhållning kan man i helgen, lördag 5 oktober kl 17-21, upptäcka Uddevalla centrums Gömda Glömda Gårdar. Musik, mat, ljusinstallationer m.m bjuds runt om på gårdarna. Vågar man kan man även gå en spökvandring med mystiska myter och lokala läskigheter, (rekommenderas från 10 år) från Uddevallas historia. Ett roligt sätt att lära sig sin lokala historia!

Fast redan 3 oktober kan man få lära sig mer om staden, då Stefan Björling, centrumsamordnare guidar runt bland om- och nybyggen under höstvarianten av NATTSUDD. Då stadens butiker har öppet ända till kl 21.00 och restaurangerna bjuder in till härligt kvällsmingel.

Ännu fler saker att upptäcka hittar ni på uddevalla.com eller i appen Upplev Uddevalla.
Må så gott i oktobersolen ❤️ ❤️ ❤️

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here