Lämna din comfort-zone!

0
71

Nej nej, varför skulle jag gå på museum, det är inget för mig. Inte heller gillar jag jazz, det skulle aldrig falla mig in. Så har jag sagt, och ungefär så har du också sagt. Saker man tror att man inte tycker om, men som man i efterhand uppskattar, minns och kanske fattar tycke för.

Tänker jag tillbaka till mitt besök på djävulmuséet i Kaunas, minns jag det en smula ironiskt, jag uppskattade kanske inte besöket så värst där och då, men det har ändå etsat sig fast i minnet och är idag ett trevligt minne.

Ta en titt på evenemangskalendern på uddevalla.com. Under den kommande veckan kan du bland annat välja på att gå på bakluckeeloppis på Torp, eller lyssna på – eller berätta om dina starkaste filmminnen på Bohusläns museum. Du kan lyssna på Minetti Quartet, som beskrivs som en musikalisk sensation från Österrike” av Der Tagesspiegel, eller vara med på Fågel-Jannes skådarskola.

Jag har lätt att hitta nya hobbies och intresseområden, men å andra sidan handlar intresseområdet allt som oftast nya Fifasläpp, något nytt inom dataområdet eller olika grilltekniker.  Jag precis som de flesta behöver en spark därbak för att ta mig till nya miljöer och uppleva eller medverka i nya saker.

Ta tag i din kompis, välj ut minst ett evenemang denna vecka och återkom med din erfarenhet till mig om några dagar (eller veckor!)