Kôrpehôlsfestivalen 2017!!! 26-27 maj

0
237

Ibland ställer man sig frågan, finns det fler fiskmåsar än musiker i vår stad. Svaret är alltid detsamma. Musikanterna är ett otal fler. Det gör ingen ledsen och det firas år efter år med Kôrpehôlsfestivalen! Det är en tvådagarsfestival där lokala band uppträder och har sköj!

 


Följ dem på Facebook för mer information!

 

Entré 100:- /dag
Insläpp Fredag 19.00
Insläpp Lördag 16.30
Vi kör! Klart vi ska ha festival som vanligt i maj! I dagarna två ska det presenteras liveband! Som vanligt jobbar vår förening först och främst för att få fram våra lokala band, det är helt fantastiskt vad mycket bra musik som finns i vår närhet! Datumen ni ska ringa in i kalendern är fredag och lördag, 26-27 maj. Mer info kommer löpandes släppas här så håll på evenemanget! Och dela det, ju fler som nås desto bättre! STÖD DIN LOKALA MUSIKFÖRENING!