Upplev Uddevalla – Som app! Evenemang, saker att göra och utställningar i din telefon!!

0
304

Vi är många som gillar evenemang, och på uddevalla.com hittar du en evenemangskalender som är riktigt grym. I ett samarbete mellan eldsjälar från Uddevalla Turism, Uddevalla Näringsliv, Uddevalla Centrumutveckling, Destination Uddevalla och Uddevalla Kommun har man gemensamt slagit slag i saken och nu skapat en app!

Appen är lättarbetat och snygg, med bilder från våra lokala fotografer. Man hittar såväl evenemang, saker att göra samt en sammanställning över vilka utställningar som är aktuella. Oavsett om du är turist eller hemmahörande i Uddevalla är appen grym när du vill planera din dag, vecka eller semester!

Jag kan berätta så mycket mer, men visar istället en liten film över appen, samt skickar med länkar till hur du skaffar den! Bozzanova har utvecklat appen tillsammans med ovan nämnda gäng. Allt för att jag, du och alla andra som befinner sig i Uddevalla ska ha det lite bättre! Applåd!!

”Uddevalla är den pulserande staden i Bohuslän med ett brett utbud av evenemang och kultur året om. I vår app hittar du en fullspäckad evenemangskalender och massa tips på aktiviteter året om. Ladda ner appen och upplev Uddevalla tillsammans med oss!”