Berg och Bedragare, musik på Dagnys, 20/7!

0
230

Nu på torsdag är det dags för grym musik på Dagnys igen! Denna gång är det bandet Berg och Bedragare som lirar!

Berg och Bedragare

Berg och Bedragare tar en paus från arbetet i studion för att sprida sina vardagsdoftande country och poptoner för livepubliken. Bandet arbetar för tillfället med vad Christoffer Berg själv kallar för ”den svåra tredje skivan” och tar nu en välförtjänt paus i arbetet. Som uppföljare till bandets självtitulerade debut släpptes sommaren 2016 uppföljaren ”Hav med väggar” som sedan dess, flitigts spelats i P4 Väst. I musiken får vi följa med låtskrivaren och sångaren Christoffer Berg in i hans litterära värld. Det skrivna ordet får vara det centrala och de flammande tonerna av altcountry och popgitarrer utgör fundamentet. Christoffer och bandet sitter på en stor portion erfarenhet och har tidigare rört sig i konstellationer tillsammans med Strängen (Hellacopters), Caravan Kids samt Easy October och har spelat in plattor med både Dan Viktor och Björn Olsson (Håkan Hellström mfl..) bakom spakarna. Vem vet, kanske får Christoffer ändå äta upp sin ironiska kommentar om den svåra tredje skivan. Den som lever får se. Berg & Bedragares ännu odöpta tredje skiva släpps, våren 2018. Tills dess, hoppas vi ses på Dagnys, det blir
rock och poesi!

pressbild, Berg & Bedragare