Loppis, café och massor av djur. Bara några minuter från Torp. Ett måste att besöka!

0
827

[Best_Wordpress_Gallery id=”9″ gal_title=”systrarna”]

Några kilometer utanför Torp ligger det en liten gård. På denna gård, råder det precis som namnet antyder, systrarnas loppis och cafe. Gården består utöver bostadshuset av flera mindre byggnader och en större lada. I dessa återfinns allahanda loppisföremål, och i den stora ladan finns det också cafeverksamhet. På gården finns det också flera djur, bland annat en liten (halvstor) minigris, massa höns och kaniner, åsnor och hästar, en skölpadda och några andra spännande djur.

Systrarnas loppis och café är verkligen värt ett besök, eller flera! Stället bjuder på en fantastisk atmosfär och många roliga saker att fynda. Att du kan fika inne i den magnifika ladan eller i trädgården bland alla djur gör det hela ännu bättre. Gött trevligt att göra tillsammans med barn. Och utan barn. Med någon du tycker om, eller ensam! Trevligt och bra!

 

 

 

Från Torp, kör mot Lysekil. Vid infarten till Utby tar du vänster och vänster igen. Följ vägen någon minut så är du framme!

För ännu mer inspiration, besök uddevalla.com

[ajax_load_more id=”uddevalla” post_type=”post”]