Tripadvisor, för dig som vill se de bästa restaurangerna. Enligt Tripadvisor är dessa restauranger de bästa i Uddevalla

0
227

Lite dum kände jag mig, då någon berättade för mig att Tripadvisor fungerade här i Uddevalla också. Innerst inne visste jag det, men jag hade inte slagits av tanken på att använda det här hemma. Jag har använt mig av det många gånger, det är utmärkt när jag vill hitta en restaurang med bra omdöme!. Oavsett om du befinner dig i New York, Gdansk eller Odense, visar Tripadvisor dig de bästa restaurangerna, och du kan sortera på prisklass, kategori och typ av restaurang.

Tripadvisor är precis vad det låter, att man tipsar och betygsätter platser, restauranger och hotell för att i sin tur tipsa andra om detta. I Uddevalla finns bland annat alla restauranger listade, och de har fått betyg av besökarna. Vilka som ligger i topp förändras över tid, men i skrivande stund är det följande:

Genom att ladda ner appen eller besöka hemsidan kan du vara med och påverka!

För mer inspiration…