Mitt Uddevalla går in i en ny epok

0
220

Mitt Uddevalla har sedan starten drivits av mig, under vingarna av Uddevalla Turism, men från och med 1 januari 2018 är sidan fristående. Jag vill rikta ett stort tack till Uddevalla Turism och dess eldsjälar för inspiration och stöttning!

Min föräldraledighet är snart slut, och mitt arbetsliv tar en ny form då jag hoppar på ett för mig nytt karriärsval – vilket är otroligt roligt och spännande. Men Mitt Uddevalla lever vidare och kommer kanske framöver bjuda på ännu fler nyheter och andra skribenter!? Vi får se 😉

Jag vill fortfarande ha miljoner tips från er kring evenemang, eldsjälar eller andra saker som bara måste uppmärksammas. Har du andra tips på vad sidan ska innehålla är du välkommen att kontakta mig. 

Precis som innan, jag vill att ni går in och använder er av evenemangskalandern på uddevalla.com !