Näringslivsgalan

0
337

Jag kan inte annat säga än att Uddevalla Näringslivsgala 2018 blev en magisk kväll!

Att ha förmånen att både vara en del av planeringen, och att få vara där och mingla är verkligen fantastiskt kul! Är du företagare i Uddevalla – bli medlem i Uddevalla Näringsliv!

Kvällens pristagare blev följande:

Årets medarbetare

Ylva Håman, Kalasreklam

”En kunnig, mycket erfaren och i sin ödmjukhet en person man trivs att ha i sin närhet. Både som kollega och som kund.
Lätt till skratt men djupt dedikerad sina uppdrag att skapa bästa möjliga visuella effekt och resultat för sina kunder. Och omtanke om sina kollegor. Ylva är en sann Årets medarbetare och med många år som detta i bagaget.”

Årets komet

Uddewalla Saluhall

”Saluhallen är utöver en kulinarisk marknadsplats också en inbjudande och lokal mötesplats, som tar tillvara och erbjuder lokalt tillverkade delikatesser och råvaror. Saluhallen har gått rätt in i Uddevallabornas hjärtan.”

Årets entreprenör

O´Learys

”I en tid då många tvivlat på köpkraften i centrum har O´Learys visat på kraft och mod genom att erbjuda en komplett sportbar där såväl mat, umgänge och nöje står i centrum. O´Learys visar vägen!”

Årets chef

Fredrik Ekstedt, rektor på Thoren Innovation School.

”Med sitt ledarskap låter Fredrik alla i arbetsgruppen ta plats och få synas. Han utvecklar och tror stenhårt på sin personal. Hans dörr står alltid öppen för både personal och elever och gör så att stämningen på skolan alltid känns trygg. Man jobbar inte för Fredrik, utan man jobbar med honom. Han är en stor förebild för andra då han har i sin ledarroll hittat sitt eget sätt att gå, som fungerar utmärkt för oss anställda. Det är en ära att få ha en sådan fantastisk chef och vän.”

Årets medlemsföretag

Uddevallahem

”Med satsningar på både stort och smått, med nybyggnationer på
många attraktiva områden och genom stöttning i mindre sammanhang visar Uddevallahem att de verkar för ett bättre Uddevalla och en mer levande stadskärna.”

Årets hederspris

Lars Bäckström

”Lars Bäckström har under sina år som Landshövding bidragit på ett aktivt sätt till näringslivet i Uddevalla. Genomfört besök med Kungahuset och ministrar, närvarat vid galor och med stort engagemang i sin roll som landshövding, ordförande i Svenskt Marintekniskt Forum och Thordénstiftelsen på många sätt gjort skillnad för Uddevalla.”