Köket – Du kommer att vara saknad!

0
386

Köket har under flera år serverat husmanskost till lunch och hårdrock till middag. De har under många år varit platsen där musikälskare samlats för att lyssna på livemusik. Trevlig personal och klassiska chilimarinerade kycklingklubbor har gjort att många ofta återvänt hit när suget efter livemusik och trevligt sällskap varit för stor. Nu meddelar ägaren att han han inte kommer att fortsätta driva restaurangen.

Många bekanta till mig har äntrat den lilla scenen i hörnet, jag är övertygad om att det för dig är samma sak. I Uddevalla finns det många restauranger och krogar, men få med en varierad musikscen, därför är det extra ledsamt att Köket nu ger detta besked. Jag skickar en eloge Thomas för väl utfört arbete och önskar honom stort lycka till med förhoppningsvis framtida satsningar.

Men. Alltid ett men. Jag har hört det viskats om att någon är intresserad av att använda sig av lokalerna och bege sin in i restaurang – men framförallt i den levande musikscenen. Låt oss hålla tummarna att ryktet stämmer!