Delikatesser frĂ„n Italien 🍖

0
1817

Ni som följer mig vet att jag har en förkĂ€rlek till mat, mat i alla dess former. Det finns de som tycker att jag skriver för mycket om mat – och till er – ha i Ă„tanke att detta Ă€r min blogg, mitt forum för att belysa guldkornen i Uddevalla.

Har besöker Saluhallen sÄ frekvent jag kan, dÀr jag i dessa fallen fyller kundkorgen med kött, korv, ost eller krÀftor. Jag Àr sÄ tacksam och glad över att vÄr stad har berikats med en Saluhall!

Vi i Uddevalla har ocksÄ förmÄnen att ha berikats med en Italiensk delikatessbutik!

Som en tryffelgris bökade jag mig dit med nÀsborrarna uppspÀrrade och fokus pÄ just tryffel. VÀl inne i butiken gick mina sinnen bananas dÄ mina sinnen avslöjade att det fanns; tryffelost, tryffelhonung, breasola, fÀrsk fylld pasta, olivoljor, grissini, soltorkade tomater, pecorino smaksatt med tryffel.

Trevligt bemötande och en butik fylld av underbara smaker frÄn Italien gör att jag varmt rekommenderar er att besöka Bonnano Deli

 

De har i nulÀget öppet:
Torsdag- Fredag, 12-18
Lördag, 12-15