Delikatesser från Italien ?

0
2283

Ni som följer mig vet att jag har en förkärlek till mat, mat i alla dess former. Det finns de som tycker att jag skriver för mycket om mat – och till er – ha i åtanke att detta är min blogg, mitt forum för att belysa guldkornen i Uddevalla.

Har besöker Saluhallen så frekvent jag kan, där jag i dessa fallen fyller kundkorgen med kött, korv, ost eller kräftor. Jag är så tacksam och glad över att vår stad har berikats med en Saluhall!

Vi i Uddevalla har också förmånen att ha berikats med en Italiensk delikatessbutik!

Som en tryffelgris bökade jag mig dit med näsborrarna uppspärrade och fokus på just tryffel. Väl inne i butiken gick mina sinnen bananas då mina sinnen avslöjade att det fanns; tryffelost, tryffelhonung, breasola, färsk fylld pasta, olivoljor, grissini, soltorkade tomater, pecorino smaksatt med tryffel.

Trevligt bemötande och en butik fylld av underbara smaker från Italien gör att jag varmt rekommenderar er att besöka Bonnano Deli

[Best_Wordpress_Gallery id=”18″ gal_title=”Bonanno”]

 

De har i nuläget öppet:
Torsdag- Fredag, 12-18
Lördag, 12-15