En stadsstafett?

0
295

Att Kungsgatan byggs om har nog få av er missat. Vi har en ny Kungsgata, ett nytt centrum i sikte med ny belysning, ny beläggning och inte minst nytt mod!

Uddevalla centrum glöder. En del butiker tvingas att stänga, men andra vågar satsa. Vi har ett nytt centrum på gång. En stad som växer västerut med nytt blod.

Vi vet alla att evenemang göder centrum. Flödet av människor ökar vilket inte bara gynnar den sociala samvaron oss medborgare emellan, det skapar också bättre förutsättningar för våra handlare och krögare.

Ett evenemang som jag lovar att dra i, är att återuppliva den måttligt populära stadsstafetten som fanns för många år sedan. Jag har personligen inte varit med på den, men jag har bara hört goda vitsord kring den. Vore inte det ett trevligt sätt att inviga den nya Kungsgatan. Vårt nya centrum!