En av sommarens mest fantastiska upplevelser

0
680

Det finns inte mycket som slår västkusten en varm sommardag. Lägg därtill en anrik båt, den salta havsbrisen och trevligt sällskap. Krydda det med en grillbuffé av högsta klass och svårslagna vyer av vår innerskärgård.

Det blir helt enkelt inte bättre än sådär!

Grillbåten

Årets nyhet!

#TGIF! Grillbåten är helt rätt start på helgen. Kocken grillar läckerheter ombord på däck medan du njuter av en kall eller en stund på havet. När båten väl är tillbaka vid kaj öppnar den upp för fler vänner som vill ansluta till sällskapet.

Avgår
Fredagar juni – augusti kl. 16-17.30 från Södra Hamnen, Uddevalla.
OBS! Ej 24 augusti.

Bra att veta!
– Tillgänglighetsanpassat ombord
– Fulla rättigheter ombord
– Förboka biljett
– Endast 50 platser bokningsbara på Grillbåten. Försten till kvarn! 
– Hundar och cyklar får följa med ombord

Läs mer och boka HÄR