Nyöppning av Elektronikhuset – begagnat är det nya! 

0
1070

Kära Mittuddevalla-läsare

Vi lever i en värld där vi blir alltmer medvetna om att jordens resurser inte är oändliga. Ändå befinner vi  många gånger i en situation där vi behöver konsumera. I många fall handlar det om teknik. En student behöver en surfplatta för att klara sin utbildning, en egenföretagare behöver en bärbar dator för att klara sitt arbete och så vidare. Hur kan man då kombinera konsumtion med att vara klimatsmart? Elektronikhuset har svaret! 

Skärmavbild 2018-10-10 kl. 17.59.04

Många Uddevallabor har säkert märkt att Elektronikhuset på Södra Drottninggatan under en längre tid varit stängd för renovering, men snart är det dags för nyöppning! Det behövs. Sexton år sliter på en butik. Kristofer Bäckström, verksam inom kedjan, berättar för Mittuddevalla.se att butiken som varit öppen sedan 2002 har varit i stort behov av förnyelse. För ett tag sedan var det stamrenovering i huset och tack vare deras hyresvärd Stenab gick det smidigt och lätt att få till en upprustning av butiken.

Så på vilket sätt arbetar då Elektronikhuset klimatsmart? Kedjan går efter mottot ”begagnat är det nya”, vilket innebär att de erbjuder en rad tjänster där återanvändning är kärnan. Man kan bland annat få en felsökning av t.ex. sin lap-top, mellan 22/10-2/11 för endast 10 kronor! Detta för att kanske inte behöva köpa en ny dator. Skulle fallet ändå vara så, erbjuder Elektronikhuset begagnade datorer med högsta kvalitet, till förmånliga priser och med samma garanti som andra elektronikbutiker. Är man ändå ute efter nya produkter erbjuder Elektronikhuset givetvis detta!

Skärmavbild 2018-10-10 kl. 17.53.30
”Hos oss får du goda råd och bra service”

När öppnar det då?

Den 22 oktober välkomnar Elektronikhuset för nyinvigning. Hela första veckan kommer vara fylld med utlottningar av fina priser, bland annat trådlösa hörlurar och en iPad Air! Man har dessutom chansen att kamma hem en HP Elitebook om man går med på Elektronikhusets egna tipspromenad. Dessutom – det bjuds på kaffe och tårta i butiken under hela invigningsveckan. Hur grymt är inte detta? 

Butikschef Ludde med personal Fredrik, Patrik och Karl-Jonas hälsar alla välkomna!

Vill ni veta mer? Tryck här för att komma till Elektronikhusets hemsida. Där står allt ni behöver veta inför öppningen, tävlingar och fina erbjudanden. 

/Linnéa