Din guide till höstlovet  i Uddevalla!

0
904

Kära Mitt Uddevalla-läsare!

Oktober rullar på och nästa vecka är det dags för höstlov. Härligt! Man behöver en paus emellanåt. Framförallt behöver barn och ungdomar få ta igen sig, det är kämpigt att gå i skolan. Även vuxna behöver ta igen sig innan julstressen kickar igång, därför har jag också listat några aktiviteter för vuxna barn!

tenor

Mysigheter (och lite rysligheter) för alla åldrar

Jag har hittat så otroligt många grejer att göra, att det skulle bli en hel roman om jag listade upp alla här. Därför har jag valt ut fyra aktiviteter som lät extra kul för barn och ungdomar. Två av dem är på initiativ från kommunen och två erbjuds av restauranger. 

Enligt min uppfattning har Uddevalla kommun jobbat hårt för att få ihop ett fullspäckad höstlovsvecka för just den här målgruppen. Många aktiviteter är dessutom gratis, vilket är ett fantastiskt initiativ.  Keep up the good work, Uddevalla! Alla barn ska få ha kul! Hela schemat för barn- och ungdomsaktiviteter finns att läsa härJag lovar, det finns något för alla!


BADBIO. På Alla Helgona-dagen, 3 november, öppnar Walkersborgsbadet upp portarna och visar film! Först ut på programmet är familjefilmen Angry Birds, som visas 17.00. GRATIS FÖR BARN! Lite senare på kvällen, 20.30, blir det 15-årsgräns då superläskiga Evil Dead 2013 visas. GRATIS FÖR UNGDOMAR 15-17 ÅR!

Biljetter kan köpas i Walkesborgsbadets reception från och med måndag 22 oktober klockan 12.00.


HÖSTLOVS- OCH HALLOWEENTEMA PÅ PINCHOS. Måndag till onsdag vecka 44 kommer Pinchos satsa på Halloween-tema i form av ansiktsmålning och pyssel. Det kommer att bjudas på godis och popcorn. Dessutom kommer personalen att vara utklädd under onsdagen! Boka bord här.

tenor


 

DISCO PÅ FOLKETS HUS. Fredagen den 26/10 är det VISION på Folkets Hus för alla
mellanstadieelever! Utsatt tid är 18-21, GRATIS entré så kom i tid då det kan bli fullt. Kom i bästa discokläderna och dansa loss! 

 


GRATIS BOWLING PÅ O’LEARYS. Under vecka 44, måndag till torsdag, erbjuder O’learys en timmes fri bowling. Varför inte kombinera detta med lite gött käk? Perfekt för familjen! Boka här.

Halloween-aktiviteter för vuxna barn

Tills sist. Vuxna barn behöver också få lite ledigt. Här har jag listat några event á la Halloween som äger rum de närmsta två veckorna. 


MORTENS NATTKLUBB. Lördagen den 3 november, förvandlas Mortens krog till ett gastkramande tillhåll för zombies, häxor och kanske en och annan Frankenstein. Rysligt trevligt. Tim Henri och Uddevallasonen Simon Jayson kommer att stå på scen, det finns möjlighet att boka VIP-bord och såklart ska man komma utklädd! Bäst utklädnad vinner pris! 22-02 hålls dörrarna öppna! (20-årsgräns). För mer info, klicka här.


HALLOWEEN PÅ GG x 2. Precis som Mortens, satsar Guldsmedsgården alla sina kort på
Halloween-tema. Lördagen den 27 oktober öppnar de portarna, och även här gäller det att klä ut sig då det finns chans att vinna VIP-kort! Och som inte detta vore nog välkomnas alla studenter återigen onsdagen den 31 oktober för ännu en Halloween-fest! (18-årsgräns). För mer info, klicka här.

party

Sitter ni inne på något grymt event vi har missat? Hör av er! Kommentera här nedanför eller maila oss.

/Linnéa