Jag har vårkänslor – har du?

0
507

Visst är det ett speciellt ögonblick varje år man ser den första citronfjärilen flaxa förbi eller den första sädesärlan trippa runt på gräsmattan eller råkar stöta på de första blåsipporna på en solig skogspromenad. Man vill likt naturen förnya sig då och ett lätt sätt är ju att omge sig med vackra blommor.

Foto: Helena Tauru

Helgens kall kan således vara att köpa vårlökar.

Ett ställe man kan besöka då är Stallgårdens Handelsträdgård på Bokenäs och kombinera det med en go´ lunch på kaféet  där och kanske ta en liten promenad till fågeltornet vid Svältekile och få syn på en nyanländ strandskata. Det kan vara en mysig helgaktivitet.

Ett annat mysigt utflyktstips, där man kan shoppa både blommor, kläder, inredning och delikatesser är: Kärrstegens Gård i Ljungskile. Det finns såklart mer spännande besöksmål och platser att se och upptäcka i Ljungskile. Låt mig inspirera dig att uppleva Ljungskile. 

Påsklilja
Foto: Blomsterlandet

Själv inspireras jag av Blomsterlandets Instagramkonto och jag brukar ofta strosa runt bland hyllorna hos dem bara för att känna doften av ny utsprungna blommor och unna mig en bukett med snittblommor då jag lever efter deviset: #blommorochbladgörmigglad!

Påskliljor gör mig glad just nu, jag vet inte om det är den solgula färgen som gör det eller om det är vetskapen att när påsken infaller är det inte långt till sommaren…

Tips på aktiviteter och schyssta boendepaket för att hemester under påsk finns här på Påsk i Uddevalla. Fler evenemang & upplevelser hittas på: uddevalla.com eller ladda ner appen upplev uddevalla så kan ni lätt hitta nå’t att göra ihop med nära och kära!  ❤❤❤

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here