BACKYARD AFTERPARTY – SOMMARENS NYA FEST! (Run Dirt Race officiella efterfest!)

0
353

BACKYARD AFTERPARTY – SOMMARENS NYA FEST!
INSPO Event & PR presenterar nya eventet Backyard Afterparty som de tillsammans med Dotte Nielsen och Marcus Kårebrand skapat för den officiella efterfesten till Run Dirt Race, men eventet välkomnar alla den 1 juni kl. 18-23.30.
Förra året arrangerade de fotbollsfesten i Museiparken, då under deras dåvarande arbetsgivare. Nu är de tillbaka med ett nytt, spännande event under deras egna företag INSPO Event & PR som de valde att starta efter
fotbollssuccén. Dotte Nielsen och Marcus Kårebrand, eventarrangörerna bakom Run Dirt Race, har sedan flera år samarbetat med grundarna av INSPO Event & PR och valde därför att sätta ännu ett samarbete i gungning.


Tillsammans presenterar de Backyard Afterparty. Eventet presenteras främst som Run Dirt Race´s officiella efterfest men kvällen bjuder även in allmänheten till en ny bakgårds-upplevelse. Arrangörerna väljer att välkomna ”alla som tävlat, känner någon som tävlat eller vill tävla 2020”. Backyard Afterparty tar vid när Run Dirt Race är avgjort och slår upp bakgården på Kulturhuset Bastionen kl.18-
23.30. Arrangörerna släpper endast 300 biljetter trots att det finns 1000 platser till Run Dirt Race.


”Detaljerna är viktiga”, berättar Jessica Frendberg & Anna Storm från INSPO Event & PR. ”Vi besöker ofta event och andra tillställningar där temat aldrig riktigt kommer till sin rätt. Vårt mål med Backyard Afterparty är att detaljerna
ska ta eventet till nästa nivå. Vi har valt att spinna vidare på Run Dirt Race tema och utmaningar och bjuder in till en army-upplevelse där man får komma som är, oavsett om du fortfarande är skitig från Run Dirt Race, utklädd eller
uppklädd.” Under kvällen bjuds det även på burgare från kanske Sveriges coolaste grillmästare Backyard Hero som
medverkat i Sveriges grillmästare, grym musik samt fler tunga utmaningar med finns priser.
”Det är tredje året i rad vi arrangerar Run Dirt Race och att utveckla dagen och erbjuda något extra till de tävlande kändes självklart inför 2019.

”INSPO Event & PR är grymma när det gäller detaljerna så at vi valde att samarbete med
dem var en självklarhet”, säger Dotte Nielsen, en av grundarna till Run Dirt Race.
Biljetter köps online på www.backyardafterparty.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here