Novemberevenemang ett urval!

0
294

Vad händer i mörka, blöta och kyliga November egentligen?
Massor förstås!

1 november – Skäggafton, 1803

Efter ni jobbat klart hade det varit skitkul om ni kom till 1803 och deltog i MOVEMBER kvällen med skäggklipp, mustaschputs och produktinformation för din ansiktsprydnad. Alla pengar vi drar in i vinst denna kväll går till prostatacancerfonden. Barberarna på golvet är Patric Cassøe Fjellman & vår eminenta Iman Khalaf från NOBERU. Ett klipp eller puts av skägg/mustasch kostar 100kr eller så mycket som du vill.

Jag och Iman är oxå månadens profiler på 1803 och vår ”streetfoodrätt” i november är Currywurst. 5 spänn per tallrik går oxå till fonden.

ALLA PENGAR I VINST GÅR TILL PROSTATACANCERFONDEN.

2 november – Uddevalla X-trail

Häng på den sista utmaningen i Challenger Uddevalla 2019 – Terränglöpning på och bredvid stigar på Herrestadsfjället!

2019 arrangeras Uddevalla X-trail för femte året av Uddevalla OK. I år har vi inte möjlighet att arrangera äventyrsbana för ungdomar, men vi erbjuder istället en ungdomsklass på den kortare banan (ca 9 km). Det bästa är förstås samma från tidigare:traillöpning på och bredvid stigar på Herrestadsfjället. Samling på Ramnerödsskolan, där vi får busstransport till starten och tillbaks efter målgång. Efter löpning och dusch ingår mat i samband med prisutdelning.

Allt arbete med Uddevalla X-trail är ideellt och eventeullt överskott från tävlingen går till föreningens ungdomsverksamhet.

9 november – Uddevalla Night Run

Uddevalla Night Run är nattloppet för dig som vill ha ytterligare en dimension på din löpning! Spring som solo eller som ett lag med dina nära och kära längst en mörkbelagd strandpromenad. Du kan välja mellan att springa/gå 5 km eller 12 km! Ett riktigt löpäventyr och en perfekt utmaning så här lite ”offseason”. Detta vill du inte missa!

9 november – Jessica Andersson

Efter en vinter och vår fylld med  massor av härliga dejter med en fantastisk publik under min turné igenom hela Sverige känns det ju helt självklart att fortsätta turnén även i höst!

Det skall bli väldigt spännande att dejta vidare, jag ser så mycket fram emot alla kommande möten i de städer och orter vi kommer att besöka framöver.
Hoppas vi ses! /Jessica

På dejt med – Jessica Andersson är namnet på Jessica Anderssons allra första turné helt i eget namn.

10 november – The legends

En hyllning till Elvis Presley – Roy Orbison – Jerry Lee Lewis
Några av världens främsta tolkare av dessa legender har samlats. En unik skara, alla erkända och lovordade på sina sätt- eliten – de enda som tillsammans och med rättvisa kan återskapa ljud och atmosfär så som den en gång var. En unik show utöver det gamla vanliga med igenkännbara artister som fångar publiken. En show tillägnad det bästa som varit och som stannat kvar. The Legends gjorde ett hyllat framträdande i TV4s Bingolotto och medverkar i P4 Live under april månad.

21 november – Ulf Dageby och Bandet

Ulf Dageby är för den stora massan starkast förknippad med den klassiska teatergruppen- och rockbandet Nationalteatern. Från tidigt 70-tal och framåt har Dageby varit upphovsman till ett flertal sångklenoder i den svenska låtskatten såsom bland annat ”Livet är en fest”, ”Barn av vår tid” och ”Hanna från Arlöv”. Som soloartist har han släppt fyra soloalbum och skrivit filmmusik till ett flertal filmer om kommissarie Beck.

21 november – Ljusinvigning

För åttonde året i rad inviger vi vår vackra julbelysning i Uddevalla Centrum med stämningsfull musik och invigningstal. Tusentals besökare skapar en fantastisk stämning och denna kväll går också startskottet för årets Julljuspromenad. Kl. 18.00 i Hasselbacken.

Alex Magiska Jul – Riverside

Alex Gastronomi dukar tillsammans med Musselbaren upp ett klassiskt julbord med många spännande och oväntade smakupplevelser. I år presenterar vi dessutom en enastående ensemble som tillsammans med oss vill bjuda på en riktigt god och magisk Jul.

Magikern Samuel Varg, artisten och berättaren Mats Westling med Göran Åhlfeldt på piano och den skönsjungande Hanna Brobäck kommer under tre helger bjuda på en generös och varm föreställning i Riversides Atrium.

Magiskt mingel och sittning från kl. 18:00

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here