En annorlunda tid, i en ganska vanlig stad.

0
451

Min flickvän fick besök av en vän till henne, med sig hade vännen sin nya pojkvän. Det tog inte många sekunder innan jag och han bondade. Vi hade många gemensamma beröringspunkter och samtalsämnen var det inte ont om.

Han hade tidigare bott i bland annat Göteborg, Örnsköldsvik, Nyköping eller något sådant och några andra ställen. Hur är det att komma till Uddevalla, undrade jag.

Han svarade något i stil med; att flytta till en ny stad, stor eller liten är inledningsvis ganska begistrande. Nya intryck, människor, butiker och upplevelser – men ganska snart infaller sig vardagen. Och vardagen, oavsett stad är inte så olik någon annan. Men vi var ändå överens om att Uddevalla med sitt vackra säte ändå är lite extra.

Vad tycker du? Är det stor skillnad på städer egentligen, eller är de mer eller mindre ganska lika?

Foto: Linda Gjerdrum

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here