Henrik Schyffert till Uddevalla

0
373

Den 17 november kommer Henrik Schyffert till Uddevalla med föreställningen ”var inte rädda.

Såhär presenterar Henrik sig ;

Jag heter Henrik Schyffert och jobbar som komiker.

Jag har igenom åren gjort en massa radio och tv med program som ”Hassan” och ”Knesset”, granskat humor i SVT:s serie “Dokument: Humor”, Gjort ”NileCity”, ”Percy Tårar”, ”I Manegen…” och ”Torsk på Tallinn”, medverkat i SVT:s ”Melodifestivalen” och ”Landet brunsås” tillsammans med Erik Haag och Lotta Lundgren samt varit med och gjort filmen ”Fyra nyanser av brunt”. Jag har gjort en massa standup, monologen ”The 90’s – ett försvarstal”, ”Ljust och Fräscht” och ”Ägd” med Fredrik Lindström och t.om spelat på Dramatens stora scen med pjäsen ”Drömmen om Herrön” tillsammans med Killinggänget. Jag har också regisserat olika serier, bla en som heter ”Allt faller” för TV4.

Jag bor i Stockholm och är pappa till två glada killar.

Läs mer om evenemanget här