Parksommar – Beatrice Eli, nu på torsdag!

0
208
PARKSOMMAR
Parksommar är Uddevalla Kommuns satsning på ett kulturprogram i Margretegärdeparken med fokus på musik och film. Vi hoppas på underbara sommarkvällar i vår vackra park, fyllda av människor och möten. Parksommar är gratis och tillgängligt för alla. Mer information hittar du på uddevalla.se/kultur. Kolla även in Instagramkontot ”kulturlivet” och övriga facebook-event för mer info om artister, filmer och tider. Arrangör är Kultur och fritid.
 
BEATRICE ELI
Beatrice Eli slog ner som en bomb i landet 2014 och omnämndes som ”debutanten som redan kan kallas en ikon”. Med draghjälp av hitsinglarna ”Girls, ”Moment of Clarity” och ”Trust Issues” så tog sig debutalbumet ”Die Another Day” upp till förstaplatsen på Itunes och med Grammisnomineringar som ”Bästa Pop”, ”Bästa Nykomling” och ”Bästa Video”.
 
Albumet är en könsöverskridande mix av genrer, känslor, melodier och texter; det hårda möter det svaga, det tuffa möter det sköra, det polerade möter det råa. Under 2017 kom uppföljaren ”The Careful EP” och vi är så stolta över att kunna presentera Beatrice Eli till Parksommar!
 
Support: SOPHIA TAKO
 
Sophia Tako har äntligen hittat sitt sound. Som artist, producent och kompositör skapar hon tung elektronisk R&B blandat med ljuva, sensuella melodier.
 
PROGRAM
19:00 – Parken öppnar
20:00 – Sophia Tako
21:00 – Beatrice Eli