Julbelysningen tänds i centrum!

0
889

Vintermörkret ligger som en våt filt över vårt avlånga land. Kylan har ännu inte nått oss, men för de flesta är det mörkt både till och från jobbet.

Uddevalla Centrumutveckling, med Kent Wikmo i spetsen, har dock en mycket trevlig tradition som råder bot på detta! Vid 18-tiden tänds julbelysningen, vilket också ackompanjeras med sång och tal. Denna tillställning drar i regel mycket folk, så mitt tips – var där i tid!

I samband med Ljusinvigningen går också startskottet för Uddevalla Energi och Bohusläningens Julljuspromenad. Promenaden består av nio ljusinstallationer placerade i Uddevalla centrum. Mellan 22 november till 6 december kan du rösta på vilken installation du tycker om bäst. Uddevalla energi skänker 20 kronor per röst till Saronhuset.

Var?
Kungstorget

När
22 november, klockan 18.00