Uddevallas bästa pizzeria enligt onlinepizza.se

0
1819

Italia Pizzeria är Uddevallas bästa pizzeria. En utnämning baserad på omdömen från mattjänsten Onlinepizza, där man inkluderat årets samtliga beställningar utförda av över en halv miljon aktiva kunder i Sverige. 

Mattjänsten Onlinepizza, Sveriges största förmedlare av restaurangmat, har nu utsett 2018 års favoritpizzerior bland sina 2,000 uppkopplade restauranger. En utmärkelse baserat på årets samtliga beställningar, där man tittat på faktorer som kundomdömen, antal återkommande kunder samt försäljning per invånare.


Uddevallabornas mest populära pizzeria

När Onlinepizzas användare sagt sitt blev det till sist Italia Pizzeria som tog hem segern bland Uddevallas alla uppkopplade pizzerior.

Personligen är italia Pizzera en bra pizzeria, men jag kan inte säga att Italia ÄR Uddevallas bästa pizzeria. Vi har många bra pizzerior, och alla är inte anslutna till onlinepizza.se