2018 års Uddevallaprofiler presenteras!

0
1620

Efter en omröstning bland Uddevallabor i facebookgruppen har ett enväldigt resultat röstats fram. En bra bit över 1000 människor lade sin röst på sin favoritkandidat, och med ungefär 40% av rösterna kan vi presentera Gerhard Olofsson som vinnare!

Gerhard driver Gerhards ost i Saluhallen, där han säljer ost och osttillbehör. Gerhard har profilerat sig som en jordnära, centrumälskande människa som likväl delar sin kärlek till ost, som till Uddevalla centrum.

Gerhard tackas oss alla på följande vis;

Tack!!!!
Ja vad säger man?
Jag är oerhört smickrad, väldigt överraskad, näst intill chockad över detta men naturligtvis mest glad. Och stolt. När man får ett gensvar som det här är det ju ett kvitto på att det man gör tillför något för personer och centrum. Och det hoppas jag kunna fortsätta med.
Så tack alla?
Mvh
Gerhard

På placering 2-5 finner vi följande;

2. Kent Vikmo, Uddevalla centrumutveckling

Härliga Kent har år efter år projekterat och lett evenemang i Uddevalla. Med en kärlek till centrum har han gett oss musik, mat och upplevelser i form av Uddevallakalaset, Gammaldags jultorg, Nattsudd och mycket mer!

3. Susanna Ivermo, Havsdelikatessen Ljungskile

Susanna är fiskdrottningen av Ljungskile som blivit hela västkustens delikatessfavorit genom sitt driv och engagemang över färsk, snyggt fångad fisk. Att hon och hennes personal förgyller vårt instagramkonto med dans, delikatesser och tokerier gör inte att vi gillar henne mindre!

4. Bröderna Noord, Uddevalla MTB

Bröderna Noord drar projekt i hamn! Ett av projekten är Uddevalla MTB där över 1000 cyklister har sig flera mil längs Uddevalla, och tävlingen lockar folk från hela Sverige! Att de dessutom har ett fokus på centrum på evenemanget gör oss inte mindre lyckliga!

5. Dotte Nielsen, mittuddevalla.se

Tack alla!