2018 års bästa evenemang utsedda!

0
1853
Efter en omröstning bland Uddevallabor i facebookgruppen ”Uddevalla Aktuella Händelser” har ett enväldigt resultat röstats fram. En bra bit över 1100 människor lade sin röst på sitt favoritevenemang, och med en klar majoritet kan vi presentera International Street Market som vinnare!
All heder och glädje till dem, som förgyller vårt centrum med väldoftande och god mat.
Jag måste medge att jag personligen brinner mer för lokalt engagemang med eldsjälar som drivkraft, men nu är bara förmedlare av resultatet.
På andraplats röstades Häng på Hamngatan fram, ett evenemang som växer alltmer och som 2018 bjöd på många olika aktiviteter, upplevelser för både mun och öra – en smältdegel av kultur och gött häng! Hatten av Stefan Björling & Co!
På tredjeplats, Det välrenommerade Uddevallakalaset med härliga Kent Vikmo i spetsen, som glädjande också i framtiden kommer att arrangera Uddevallakalaset!
På fjärdeplats finner vi Run Dirt Race, hinderbaneloppet med Dotte och Marcus som drivkrafter – loppet som riktar sig till den breda massan med målsättning att skapa ”världens bästa dag” för besökarna!
På femteplats, Uddevalla MTB. Cykelloppet som visar upp Uddevalla för tusentals cyklister från vårt avlånga land! Tummen upp och hatten av!