”nya” bomässan i Uddevalla

0
573

Uddevalla Näringsliv slår upp portarna till den ”nya” bomässan den 3e till 4e maj 2019, Bo i Uddevalla!

I år kommer mässan växa ytterligare och flytta in i Åhlens gamla lokaler i Gallionen. Vi kommer kunna erbjuda såväl besökare som utställare en stor variation, inne delen kommer innehålla allt från banker och inredning medans ute delen som kommer ligga i museiparken kommer kunna erbjuda fritid och trädgårds inspirerat.

Du som är företagare och vill ställa ut och visa upp ditt företag kan enkelt kontakta Alexander Rahm på alexander.rahm@uddevallanaringsliv.se för att få mer info. Är du medlem i Uddevalla Näringsliv har du dessutom rabatt på din monter.

Mässprogram, mässkartor och mer info kommer löpande på hemsidan och på vår facebooksida. Allt om mässan kommer att publiceras på www.boiuddevalla.se.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here