BOKENÄSET – EN GRÖN, SKÖN PLATS

0
800

Ett höstlov har passerat och bjudit på fantastiskt höstluft och vackra solnedgångar.

Foto: Linda Gjerdrum

Vill passa på att tipsa er om en härlig utflykt till Hafstens Resort. Var själv där med ett gäng modiga ungdomar för skogspromenad, korvgrillning och bastu med havsbad vilket var en prisvärd kombination av fysiska aktiviteter. Här kan man läsa om Hafstens utbud av roliga aktiviteter för stora som små.

På tal ungdomar så finns det en ung jordbrukare som heter John som odlar potatis på Bokenäs som sälj hos Gerhards Ost i Uddevalla och på MAXI på Torp! En fantastisk kille vill jag påstå, kolla själv i detta klipp.
Geralds

Det finns fler unika människor med ekologisk tänk på Bokenäs som driver verksamheter och jag tänker på köttproducenten Gröna Gårdar, vars kött man kan köpa i många livsmedelsbutiker runt om i Uddevalla eller direkt på nätet.

Vill man handla på plats finns ett alldeles underbart Röds musteri på Bokenäs som säljer både äpplemust och honung bl a. Hit kan man åka och lämna sin fallfrukt från trädgården som omvandlas till mumsig must på plats.

För fler aktiviteter att göra med nära och kära gör ett besök på uddevalla.com eller i appen Upplev Uddevalla. ❤️ ❤️ ❤️

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here