MER FEST TILL FOLKET

0
1536

Att få klä upp sig och fira & festa tilltalar många människor, som i alla fall jag känner. Varpå jag i helgen i samband med det magiska datumet 20200202 passade på att fira stort ihop med vänner och bekanta som jag var övertygad om skulle göra en Gatsbyfest, i maffia anda, till en minnesvärd kväll. Min magkänsla gav mig rätt! Mycket pärlor, fjädrar och annat glittrigt pynt prydde de kvinnliga gästerna och herrarna var stiliga i kostymer och hattar. Festen genomfördes på en lokal restaurang, Bistro Baggen, som abonnerats för ändamålet och passade just perfekt för en ”gansterfest”.

Foto: Caisa Borg

Stämningen var hög och det minglades, löstes en mordgåta, njöts italiensk buffé och gott i baren!

Foto: Caisa Borg

Redan på festen som genomfördes kom det på tal, var nästa fest skulle hållas, vilket tema den skulle få och fantasin började såklart att flöda. En dag som idag kan jag tänka mig en våryra bland nyutsprungna syrener och festfolk i pastellfärgade finkläder stråla ikapp med vårsolen.

Fast medans dessa planer smids måste jag uppenbart göra ett besök på alla tilltänkta restauranger i Uddevalla – Hjärtat i Bohuslän och det är inte få det. Här på uddevalla.com eller i appen Upplev Uddevalla kan du se vilka.

På tal på mat och sociala tillställningar så går flera festdatumet redan bort för annat skoj:

  • 30 maj bjuds det på Local Food market och Run Dirt Race i stan;
  • 25 juni gästas hamnen av segelbåtar på Bohusracet med Hamnfest & Nattsudd;
  • 23-25 juli firas det återkommande roliga Uddevalla Kalaset!Vi ses i vimlet kära läsare ❤ ❤ ❤

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here